Trondheim,Bergen,Brekstad, and back ;)

Wop Wop, finaleuka er her!!! ; ) Hvem bør VINNE???


Oppsummering siste ukene:

Hadde et par herlige dager i Bergen med min kjære Caroline sist uke..
Champis, tivoli og strååålende sol ga en magisk stemning i Bergen by...Fire flasker med Champis før kl var runda 16:00 på Bergen brygge ;) God stemning.Hawte Lisa ;)Caroline er braaa fornøyd med hotellrommet vårt ;) blei det nåke action må'n tro? ;DCaroline nyter en herlig biff på Pacific @ Bryggen i Bergen ;)

____________________________________________________________________

Rett etter bergensturen vår, ble vi fløyet opp til Trondheim, hvor turen gikk videre til Stine Marie sitt hjemsted, Brekstad!

Der opplevde vi helt sinnsykt partyliv på skikkelig bygdevis ;)

Resultat? En redusert gjeng!


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


I morgen skal jeg i studio og ta den nye Michael Jackson tattisen min ;) Noen som er interessert i å se bilder i etterkant? Og til alle de som lurer:

 Jeg er ca 1,74 høy .. Ikke høye karen :)
 Og ja, jeg tar realfag på VGS nivå, fordi jeg valgte vekk disse fagene på videregående...
 Men siden planen er å begynne på geologi, så trenger jeg disse fagene for videre studier :)

Og det er faktisk ikke min feil at TV3 velger å skrive "Realfagsstudent"..
Jeg tok ikke initiativet til dette.

Dagens herlige sang:Må si at Caroline sitt valg i dagens episode, var veldig hardt... Både Torbjørn og Niklas er to veldig gode kompiser av meg.. Og jeg skulle gjerne sett dem begge i finalen sammen med henne :) Hva synes dere?

77 kommentarer

Anne Paulsen

18.mai.2010 kl.22:55

JA :D vis bilder av tattoen!

Hanne

18.mai.2010 kl.23:10

JAJAJA, jeg vil se bilder av tattoen!! Michael jackson er best :)

anonym inntil videre

18.mai.2010 kl.23:18

JA, jeg vil se bilder av Michael Jackson tattoo'en din, når den er ferdig. Men har du flere tattoo'er? Jeg vil gjerne se de om du har. Også må jeg bare si en ting, du er best, og det kommer du alltid til å være. Jeg digger alt ved deg. Håret ditt, stemmen din, øynene dine, og rett og slett barten din!

Q: Hvor i Trondheim bor du? Bakklandet, Byåsen, eller hvor? :-)

Lilly Abila

18.mai.2010 kl.23:19

A Drop In The Ocean er en utrolig HERLIG sang! ^^

Og ja, er veldig interrester i å se bilder av tattoveringen! :D

honey

18.mai.2010 kl.23:27

jepp! har lyst å se bilde av det ferdige resultatet av tattoen :)

18.mai.2010 kl.23:34

kan du ikke legge ut litt om hvilke klær du bruker o.s.v.

kommer du tilbake til paradise imorgen?

anonym inntil videre

18.mai.2010 kl.23:39

Imorgen kommer Stine-Marie tilbake tror jeg :D

sarakrikap

19.mai.2010 kl.00:03

sykt kult med Michael tatto! :D

gleder meg til å se bilde!!

Petter fra moelv bør holde seg i moelv!

19.mai.2010 kl.00:15

Jeg regner ikke med at du tør poste denne på denne bloggen din! Men jeg vil gjerne bare medele at vi ser helst at du holder det "intelligente" og sterkt sosiale vesenet ditt langt fra oslo og denne verden! rett og slett fordi du ikke passer inn her! hvis du under all formodighet ser lysten til å gjøre en entre ville jeg fort holdt meg på tøyen området! der er det nok mest mennesker med samme type intelektuell! nå skal jeg være litt tragisk, men uansett, den frisyren, det smale trynet, og den selvtilitten.. stakkars menneske, skjønner at du kommer fra et lite sted, null selvinnsikt, og greit driti ut på den daten der du prøver å kysse hun dama som bare lo av deg hele veien! du har tatt selvkritikk, men ikke nok! meld deg til se og hør som nord europas største taper!

Jeg vil gjerne ha en respons på mail! hvis du tør!!!

Kamilla Gawor

19.mai.2010 kl.00:15

Petter, det er mye bra ved deg etter det jeg har sett på Paradise hotel. du er en smart gutt :)

Fredrik Fodnes

19.mai.2010 kl.00:46

Kjære "Petter fra moelv bør holde seg i moelv"..

La meg først starte med å si at du virkelig viser hvor tøff DU er når du ikke engang tør å skrive ditt eget navn når du kommer med kritikk. Det viser stor modenhet. Petter tør å poste innlegget ditt, tør du å si hva du heter?

Når du sier at "vi ser helst at du.. osv", mener du da at du snakker på vegne av hele Oslos befolkning? Det tyder jo på at du kanskje er en smule stormannsgal og tror du er litt mer "kariværn" (som vi sier her på hedmarken) enn du egentlig er. Jeg nekter å tro at du er blitt valgt som talsmann for hele Oslo,med mindre du heter Fabian Stang og ikke er en frustrert femtenåring som har barrikadert seg på gutterommet hos mamma og pappa med cola og ostepops.

Du snakker om at Petter ikke er smart og intellektuelt oppegående. Jeg synes det er morsomt at disse kommentarene kommer fra en person som for det første ikke klarer å skrive navnet sitt, for det andre ikke vet hva tekstoppbygging er (les: avsnitt) og for det tredje ikke klarer å stave INTELLEKTUELL. Du har forøvrig også stavet ordene "meddele" og "entré" feil, mennesker har ikke en type "intelektuell" og det skal være stor forbokstav etter punktum og utropstegn. Det er forresten også stor forbokstav i stedsnavn. Bare så det er sagt.

Når du i tillegg presterer å klage på hvordan Petter ser ut når det er intelligensen hans du bestrider, er det strengt tatt du som står igjen som Nord Europas største taper.

Petter ;)

19.mai.2010 kl.00:48

nuf said! ;)

Fredrik Fodnes

19.mai.2010 kl.00:49

Overdreven bruk av utropstegn er forresten heller ikke grammatisk korrekt.

Fredrik Fodnes

19.mai.2010 kl.00:55

Det er forresten heller ingen orddeling i "Tøyenområdet".

Kenneth AG

19.mai.2010 kl.01:28

du bør komme inn og vinne hele greia , siden du er den eneste smarte gutten der inne!

og hvor har du kjøpt klærne dine? sykt fete !

anonyyyyyyym

19.mai.2010 kl.02:04

Håvard som fikk æren av å kjøre dere ja ser jeg :)

19.mai.2010 kl.02:26

heheheh!! store bokstaver små bokstaver!! utropstegn!! mine gode mennesker, fredrik fodnesneiks har meldt seg på vm i looser 2010 sammen petter! god jul og godt nyttår!! og jo vi snakker på vegne av hele oslo! Fabian Stang er mer en enig! Dessverre! Petter du ser ikke bra ut, og har ikke de sosiale antennene du selv påstår du har! Et resultat av at du er en taper! det gjelder deg og fredrik!

Karoline

19.mai.2010 kl.07:30

Du fremstår veldig selvgod. I utgangspunktet ikke noe galt i å være flink, for all del. Jeg, og fler med meg synes bare det er en skikkelig turn off når mennesker har et sterkt behov for å fortelle hvor smarte de er. La heller resultatene tale for seg, de har mye større utsagnskraft. Når det er sagt så er det vel ganske tydelig at du i hvert fall ikke var smart nok til å bli blant de tre/fire siste parene i PH. Dette til tross for at du stadig minnet oss på hvor smart du var, og ikke minst smartere enn de andre deltakerene. Det var vel slik du så på deg selv om ikke jeg husker feil? Morsomt!

Lykke til med studiene når du en gang starter med geologien.

19.mai.2010 kl.08:43

du er så stygg du petter

Ellen

19.mai.2010 kl.09:38

Petteeer :) Du er kanskje den søteste jeg har sett på TV noengang! Det var kanskje ikke hensikten din å være "søt", men det er du altså!

Jeg digger fremtoningen du hadde i PH, og ser ikke noe galt i at du omtalte deg selv som en av de smarteste der inne, du var faktisk DEN smarteste! Du og Niklas var klart de to mest oppegående der inne.

Håper du har det fint! Bare ignorer de negative kommentarene, har en ikke annet å gjøre enn å slenge dritt, er de bare stakkarslige mennesker.

Så kult at du skal gå geologi! Bra du begynner på noe, og ikke bare fortsetter å surfe på paradisebølgen. Er det i Trondheim du skal studere? Bra studentliv der altså! Lykke til :)

Sandra

19.mai.2010 kl.10:41

Tine burde vinne hele Paradise hotel!

Synes Torbjørn skulle bli!

Tim

19.mai.2010 kl.10:49

VICTORIA er den som SOLEKLART fortjener mest å vinne årets Paradise Hotel. Hun har egenhendig spilt ut over halvparten av deltagerne. De deltagerne som er igjen på hotellet nå er gratispassasjerer som kan takke Victoria for at de fortsatt er der. Hadde Victoria prioritert anderledes så hadde de føket på hode og ræva ut av serien i tidligere episoder.

Marie

19.mai.2010 kl.11:12

Jeg behøver ikke å si hvem jeg håper skal vinne,for jeg vet det.. Siden en viss PH-deltaker har vært stor i kjeften. Men det er ihvertfall den smarteste gutten som vinner PH. Men du... Hva pokker er vitsen med å stå å "nivinke" til folk som går forbi gata der du bor i Moelv? Folk du ikke engang kjenner? er det noe alla dette: se på meg,jeg er han fra PH,jeg har vært på tv,jeg er kjendis? folk må da få lov til å gå turer da..

Petter

19.mai.2010 kl.11:33

Marie? Hva fan har du spist? Nivinke til folk i gata mi? Har da for gudsskyld ikke vært hjemme på fler måneder! Voks opp å konsentrer deg om ditt eget liv.. Tro meg, gå så mange turer du bare måtte ønske..

Ida

19.mai.2010 kl.11:40

Heisann Petter. Jeg lurer på hvorfor du ikke står fram som homse? Det er viktig for sin egen del at man aksepterer seg selv. Dersom man fornekter sin egen seksuelle legning, fornekter man også seg selv

Petter

19.mai.2010 kl.11:45

Du gir deg ikke med di vittige kommentarene dine du Ida ;) hadde håpet for din egen del at du hadde noe viktigere å fylle dagene dine med :)

Ellen

19.mai.2010 kl.12:12

Skjønner ikke at du gidder å svare dem engang, Petter. Bare hev deg over dem :) Hvis du svarer så får de jo den reaksjonen de vil ha, og fortsetter å slenge dritt.

Du er best :))))

anonym

19.mai.2010 kl.13:41

Hei jeg digger bloggen din : )

André Lillehovde

19.mai.2010 kl.14:02

Sier bare go, Petter!

Og mr.Oslo, har aldri sett noen bli såå rææævkjørt i en nett-"debatt noen gang! Gratulerer med den prisen;)

Christineee

19.mai.2010 kl.14:07

Håper du legger ut bilde av tattisen din :D

VERONIKA

19.mai.2010 kl.14:17

jaaaa! jeg ønsker at du legger ut et bilde .

lykke til forresten!!!

det blir nok dritt kult<3<3<3

digger, digger, digger deg!

JEG LURER SÅ INDERLIG PÅ NÅR DU HAR BURSDAG,(vis du ikke vil legge det ut på bloggen din så alle kan se det, kan du da være så snill å legge inn komentar på bloggen min, www.veronika98.blogg.no)

Noraaa

19.mai.2010 kl.14:34

Jeg håper virkelig at du vinner! Eller emil! HAR IKKE GIDD OPP HÅPET OM AT DU SKAL INN IGJEN! Håper håper håper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ELSSKER DEN SANGEN !

Thomas

19.mai.2010 kl.14:53

Håpte faktisk på at du vannt PH ;) sammen med Caroline :)
Jaja, ting skjer, bra at dere fortsatt er venner utenfor PH da :)

Ida

19.mai.2010 kl.15:08

Har det jeg. Til forskjell fra deg er jeg ingeniørstudent på andre året og har gode karakterer. Du er jo bare en videregående elev. Tviler på at du klarer deg og. Patetisk å ta opp fag fra vgs når man er 23. Jeg er faktisk medlem i mensa og har en IQ langt høyere enn din, 139

Rikke

19.mai.2010 kl.15:10

Er du og Carro kjærester ?

Niklas

19.mai.2010 kl.15:20

Ida.. Du må være litt av en dum sau. Stygg er du garantert også. Haha. Mensa, gratulerer ;) lowlife

Ida

19.mai.2010 kl.15:27

Nope, highlife

Ingrid¢¾

19.mai.2010 kl.15:31

JEG MØTTE DEG IDAG!! Haha, du kom på skolen vår(går i samme klasse med Eirik) Haha, vil at den kulepennen du autograferte med aldri går bort!! (L)(L)(L)(L)

Victoria

19.mai.2010 kl.15:40

Ja, jeg møtte deg også! Går i samme klasse som Eirik ;-)

Marie

19.mai.2010 kl.15:43

for det første så var det ikke jeg som gikk tur.. jeg bor ikke der engang.. var i påsken. ifølge de som hadde gått der.. Jeg har ingen ting personlig imot deg,og jeg måtte bare spørre om det var tilfelle det som de sier ell ikke. Er du og Vic venner på utsiden? Synes du var flink der inne,men synes alt ble bare helt fucked på slutten.. Men håper dere uansett hadde det fett der nede og at du synes det var fortjent at **** vant :)

19.mai.2010 kl.15:52

hva gjør du på lillehammer da? :(

Jannicke

19.mai.2010 kl.16:18

Kan du gi haugesund flybilletten din til Carl istedet? ? Hadde EID ! snx

Ellen

19.mai.2010 kl.16:42

Ida; Patetisk å ta opp fag fra vgs når man er 23?? åååå, er det mulig å være så dum??

Da Petter gikk på vgs så visste han ikke hva han ville bli, og valgte vekk realfagene. Skjønner det godt, for det gjorde jeg selv! Men nå som han vet hva han vil studere, og hva han trenger, så er det jo helt på sin plass at han velger å ta disse fagene! Og, som Petter selv sa, det er ikke han som har bestemt at han skal bli presentert som realfagsstudent, dette er det de som lager paradise som har fiksa.

Petter er tøff!

19.mai.2010 kl.16:45

Hvorfor var ikke daniel, cathrine, stian, mari osv. i juryen?:)

Ida

19.mai.2010 kl.16:47

Petter er en taper, som tror han er smart fordi han har et markeringsbehov. Dersom han hadde vært så smart hadde han ikke røket to ganger. Dessuten er han en liten pingle, med kropp og ansikt som en 12-åring

melissa

19.mai.2010 kl.16:56

alle dokker forpulte no-lifer'an som har nå imot petter, kan dokker ikke gi faen i å vær så støgg? altså, petter e den mest nydeligste, smarteste, kjekkeste og sikkert snilleste menneske som finnes her på jorda, og i stedet for å vær sjalu, kan dokker ikke bare godta det som det e? det e jo ikke hannes skyld at han e så kjekk og alt det der som han e? æ blir så sykt irritert når æ les kommentaran dokkers, fordi dokker kjenne faenmæ ikke fyren engang, men det første dokker bynne å gjør e å sleng dritt om både personligheta og utseende hannes. har dokker hørt uttrykket "du vet at du er populær, når folk du ikke kjenner hater deg"? herregud petter, du må vær sykt populær, ettersom ingen som kommentere stygt på bloggen din, kjenne dæ, men lell ska dem bynn å hat dæ helt sånn uten videre. værste æ har hørt. dokker like han kanskje ikke på grunn av koss han har vært på paradise? æ syns sjøl at han har vært ærlig i alle situasjona, og vært den snilleste, kjekkeste og klart den beste av alle paradise-deltakeran innpå hotellet 2010. så før dokker snakke stygt om petter, eller i det hele tatt bestemme dokker for å hat han, kan dokker ikke still dokker sjøl det her spørsmåle; syns dokker sjøl at dokker blir kular og bedre av å hakk ned på andre? e det måten dokkers å få selvtillit på? og jo, nånn har jo masse imot petter, bare fordi han har selvtillit. ane dokker kor bra det e me selvtillit? og det betyr ikke at dokker blir en bedre person bare av å ha høy selvtillit. ska dokker vær en bra person, bør selvtilliten kom av sæ sjøl, sånn som petter har klart å gjør. han fikk den av sæ sjøl, og ikke av å hakk ned på andre folk han ikke kjent eller kjenne. æ blir rett å slett frustrert!!!! skjønne ikke at dokker ikke blir flau over dokker sjøl når dokker hell på sånn. tenk å vill et anna menneske nå såå vondt som det dokker vil. shame on you sir æ bare!!!! stakkars foreldran dokkers, håpe dem skjemmes, det hadd æ gjort hvis ungan mine hadd vært sånn :) sorry, men det e bare reine fakta. kos dæ videre petter, det fortjene du <3 elskedæ

Vanja

19.mai.2010 kl.17:23

Helt ærlig så ville jeg likt å se deg, med caroline i finalen :-D<3

MichaelJacksonGirl

19.mai.2010 kl.17:36

Vil se bilde av tatooen :D

Line

19.mai.2010 kl.17:41

Petter har irritert meg gjennom hele ph sesongen, ikke er du kjekk og ikke er du intelligent heller selv om vi vet du ser deg selv som over gjennomsnittet intelligent...man er ikke intelligent når man melder seg på PH uansett..

Du er uten tvil den minst tiltrekkende personen jeg noen sinne har sett på et reality show, tangerudbakken er mer attraktive en deg..

HATER DEG!!

Karoline

19.mai.2010 kl.17:52

Melissa, kan jeg be deg om å skrive på bokmål neste gang? Du fremstår så veldig sinna med den nordnorske "dialekta' di".

Jeg mener også det er mange usaklige innlegg her, de fleste slår seg selv i hjel som følge av dårlig språk, skrivefeil etc. Tror ikke Petter tar seg nær av det. Når det er sagt så må det faktisk sies at dersom man er en så utadvent markert fyr, som tar så stor plass (til tross for svært beskjedent fysisk volum) som det Petter gjør, og takker ja til å være med på Paradise, ja da må man bare ta med negativ oppmerksomhet i etterkant på kjøpet også. Sånn er det bare. Sånn sett synes jeg Petter fortjener like mye negativ som han fortjener positiv oppmerksomhet. For min egen del synes jeg personer som forsøker å eie enhver situasjon uten spesiell god grunn er veldig irriterende.

Folk, husk at PH er iscenesatt reality fjernt fra virkeligheten så kommenter i lys av det. Drøyt at noen skriver hat/elske om en figur de har sett på TV i noen uker.

Flott at Petter planlegger studier innen geologi, et felt jeg har null peiling på. Jeg lurer på hva som gjør deg interessert i dette og hva du planlegger å anvende de studiene til senere i arbeidslivet?

Karoline

19.mai.2010 kl.17:52

Melissa, kan jeg be deg om å skrive på bokmål neste gang? Du fremstår så veldig sinna med den nordnorske "dialekta' di".

Jeg mener også det er mange usaklige innlegg her, de fleste slår seg selv i hjel som følge av dårlig språk, skrivefeil etc. Tror ikke Petter tar seg nær av det. Når det er sagt så må det faktisk sies at dersom man er en så utadvent markert fyr, som tar så stor plass (til tross for svært beskjedent fysisk volum) som det Petter gjør, og takker ja til å være med på Paradise, ja da må man bare ta med negativ oppmerksomhet i etterkant på kjøpet også. Sånn er det bare. Sånn sett synes jeg Petter fortjener like mye negativ som han fortjener positiv oppmerksomhet. For min egen del synes jeg personer som forsøker å eie enhver situasjon uten spesiell god grunn er veldig irriterende.

Folk, husk at PH er iscenesatt reality fjernt fra virkeligheten så kommenter i lys av det. Drøyt at noen skriver hat/elske om en figur de har sett på TV i noen uker.

Flott at Petter planlegger studier innen geologi, et felt jeg har null peiling på. Jeg lurer på hva som gjør deg interessert i dette og hva du planlegger å anvende de studiene til senere i arbeidslivet?

Knut

19.mai.2010 kl.18:44

Anbefaler samtlige å lese episodesammendrag fra PH på følgende nettside:

http://www.dyden.no/

hysterisk morsomt!

Annette

19.mai.2010 kl.18:53

Du skulle ha vunnet . du fortjener det :)

Psykofantastiske A!

19.mai.2010 kl.19:11

Vet du hva? Jeg synes at høyden din har blitt nevnt så ofte, at jeg trodde du var lavere enn 170 cm. Når jeg nå leste at du er ca. 174, ble jeg overrasket. Jeg synes ikke det er så fryktelig lavt jeg. Det er kanskje et større "kompleks" for deg som er gutt, men ville bare si hva jeg synes. :)

elisabeth

19.mai.2010 kl.19:42

hva faen gjelder det dere som slenger drit til petter? :s victoria fortjente å vinne ja! victoria, torbjørn, petter og stine-marie skulle vært i finalen!

kluikk

19.mai.2010 kl.20:18

PETTER, HVA HETER SANGEN SOM SPILLES I BILA PÅ VIDEOKLIPPET ? : D

hilsen trønder på 19 som sett pris på å ha sånne som dæ i byen vårres : )

Ingrid

19.mai.2010 kl.20:31

Yess! Endelig en oppdatering!!!

Er du 174? Jeg trodde du var mye lavere en som så... :P Da er du egentlig ganske høy!

Gratulerer!

SiljeNathalie

19.mai.2010 kl.20:44

Enting, er du sammen med Caroline eller Mari? Har jo stått på nett at du og Mari er et par. Så jeg lurer bare på, hva er sannheten?
Jeg håper Emil vinner. Han har vært der lengst, og den jeg har hatt mest sansen for :-). Og jeg er temmelig sikker på at han vinner og :-).

Ingvild

19.mai.2010 kl.21:43

Merker jeg blir sint når jeg leser alle disse kommentarene. Petter har ikke gjort en DRITT mot noen av dere! Er dere klar over at Tv3 får folk til å fremstå annerledes enn det de egentlig er? Syntes også det blir teit å si at han er så "snill" og den beste. Dere KJENNER han ikke. Ja, jeg støtter Petter fordi jeg syntes det er så jævla feigt å skrive sånne kommentarer.

Jaja, likte deg der inne:-) synd du ikke vant ;)
Kult at du var på skolen i dag da ! :)) Tusen takk for at du skrev på armen og i jakka mi ! :D <3

lisa

19.mai.2010 kl.22:30

jeg har veldig lyst til og se tattooen!! :D

Pling

19.mai.2010 kl.22:30

Hei, husker du meg? :)

eirik er kul

benedikte

19.mai.2010 kl.23:15

håper det blir NICKLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAS<3

Anine

19.mai.2010 kl.23:47

TINE OG CARL MÅ vinne, kan du fortelle litt om forholde du hadde med mari etter paradise?

So called life

20.mai.2010 kl.00:16

Vil bare si at det ikke er noe som heter Bergen Brygge her i Bergen..

Henny Thomassen

20.mai.2010 kl.02:41

ahdjis.. folk som kommenterer teite kommentarer: reis.

Alle spilte jo ett spill, og selvfølgelig ble PEtter gira når det bare var to uker til finalen.

Og, dere tjener faen meg så lite på å slenge drit. Petter tar seg jo ikke nær av det, så bruk energien deres på noe annet. Og om dere ikke liker han, føler dere noe godt inni dere når dere får slengt ut all dritten dere må si?

Og, uansett hvor mye dere håper, ønsker og sier at dere vil som kommentar her, så skjer det ikke. :)

så legg dere, gå videre, tenk på noe annet.

Henny

20.mai.2010 kl.02:42

Forresten Petter, kos deg med studiene!

Pål

20.mai.2010 kl.02:59

Tine og Carl må være de mest irriterende iqløse personene jeg har sett på norsk tv. Håper Niklas eller Thea tar seiern i morra.

Kine Bekken

20.mai.2010 kl.04:33

Tine & Carl fortjener å vinne ! Du må roe ned byllingen på nettby.. Kanskje på tide å slette seg ;)

Chris, ,anonym, 17 ,harstad.

20.mai.2010 kl.06:43

petter e konge! akkurat som alle de andre i paradise e. æ ville åsså sakt siste uka at æ ville gjort alt før å vinne... stå på petter. du kåmmer langt i livet:)

Fabian

20.mai.2010 kl.12:20

Du er ikke realfagsstudent, du tar opp fag på sonans din taper.

malin

20.mai.2010 kl.13:12

digge deg, petter :-D håpte du sko stå igjen i finalen!

Legg ut bilde av tatto'en din :-D

Stor fàn <3

andrea

20.mai.2010 kl.14:51

var vel morsomt med torje og dem på brekstad : ) haha

maria

20.mai.2010 kl.19:00

du skulle vinni ....

20.mai.2010 kl.20:13

Du er fiiin <3

Laura

20.mai.2010 kl.21:56

Er du og Caroline kjærester?

Runa

22.mai.2010 kl.17:49

Jeg synes du skulle vinne Paradise. Eneste der inn med litt selvtillit. Uansett, jeg har heia på deg helt siden du kom inn, det var noe med deg som var bra, imotsetning til dem andre der inne. Må innrømme at tårene kom når du måtte forlate Paradise. Mange påstår at du er selvgod, jeg ser på deg med selvtillit noe som er sykt viktig å ha. Paradise har vært ett stort tema på skolen vår, og jeg har alltid holdt med deg, selv om dem andre i venngjengne min holdt med Thorbjørn siden han var så kjekk og fin kropp. Men du er den eneste som virkelig har kjempet for dem du ville ha hatt inne der, og vært helt ærlig. Victoria lurte deg litt der, men ingen sure miner til henne fra meg. Dere to hadde stått veldig sterkt sammen. Men jeg ønsket at du sto i en finale med Caroline, dere er begge to ærlige mensker, virker det som!Men jeg skjønner at Caroline valgte Jon, men det hadde nok vært smart å velge deg. Håper Paradise oppstyre ikke har slitet deg helt ut, Petter. Jeg digger deg. : )

Skriv en ny kommentar

pettyjackson

pettyjackson

22, Ringsaker

Petter Dorph Holmbakken ;)

Snart 23 år, bosatt i Trondheim..

For kontakt: Piddely@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits